advertentie

 Sinds kort rijden we met een nieuwe tekst rond op onze auto's.   TuinONTzorging, het heeft al de nodige vragen opgeroepen.    Wat is dat? Voor wie is dat nodig?

De laatste tijd merken we het steeds vaker, jongere mensen met een drukke baan, oudere mensen die er graag op uit trekken of nog oudere mensen die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen en van hun tuintje genieten.

Het kan allemaal als de verzorging uit handen genomen wordt. en dan, hebben wij gemerkt, wordt tuinverzorging, tuin ONT zorging. Wij nemen het onderhoud uit handen zodat u kunt genieten.Jong en druk of ouder en minder fit, het maakt eigenlijk niet zo veel uit. De tuin is er om te genieten en als wij u de zorgen uit handen nemen, kunt u genieten waar de tuin voor bedoeld is.

 Er zijn diverse mogelijkheden. U kunt een offerte laten maken zodat er duidelijk wordt wat er moet gebeuren en wat de kosten hiervan zijn. U kunt dit eenmalig laten uitvoeren of met een zekere regelmaat. U kunt  ons ook op regiebasis laten komen en laten uitvoeren daar waar het nodig is. u ontvangt dan een factuur voor gemaakte arbeidskosten en materialen/materieel.

In een persoonlijk gesprek kunnen we bespreken wat er nodig is zodat u weet waar u aan toe bent. 

Dat is ONT zorgen.

 

 onderhoudonderhoud