Bij dit nieuwe project  is er nog geen sprake van een tuin. Alles moet van het begin af aan worden aangepakt. Een hele leuke klus om te doen. Zo zijn we betrokken wij het maken van de beschoeiing, vlonders of de (sier)bestrating, maar ook de volledige aanleg van de tuin komt aan bod. Er ontstaat een nieuwe straat met allemaal nieuwe bewoners, leuk om daar bij te mogen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Wij ontvangen regelmatig leuke reacties van klanten, hoe zij het hebben ervaren dat ons team bij hun aan het werk ging. Het geeft aardig weer hoe het er aan toe gaat als wij aan het werk gaan.

 

Tevreden met eindresultaat mei 2018

Maatwerk maart 2018

Tuingeluk november 2017

Haastrecht oktober 2017

recensie Gouda

augustus 2017

 Tuin april 2017

 onze tuin

 tuin Gouda 2016

Tuin2016

Gouda Goverwelle

Gouda renovatie

Tuin aan het water

Vlonder

Reeuwijk

Bestrating

Voorjaar 2014

Beschoeiing

mei 2014

december 2014

 

 

 

 

Wij zijn een erkend leerbedrijf en voldoen aan de afspraken en regels van SBB

Met veel plezier begeleiden wij leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Bij ons kun je alle voorkomende werkzaamheden leren en ervaring op doen. Zowel de BBL als de BOL is mogelijk.

U kunt ons vinden op de site van stagemarkt.

 

 

 

Alle informatie op deze site valt onder copyrights regelgeving. We doen ons uiterste best om correct, volledig en juist te zijn, desondanks kan aan niets op deze site enig recht ontleend worden. We streven er naar om de informatie die we aanbieden op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk voor te stellen, maar we kunnen hiervoor geen garanties geven. We aanvaarden dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of de onvolledigheid van de informatie aangeboden op deze site, op welke manier dan ook, noch voor de links naar andere sites die op de site aangeboden worden. Het internet is ondoorzichtig en vandaar kunnen we niet elke link of verwijzing naar andere sites controleren.

De informatie op de site is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van deze site zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is nadrukkelijk verboden.

De foto's, afbeeldingen, en andere grafische voorstellingen op de site zijn auteursrechtelijk beschermd, of het nu aangegeven is of niet. Het maakt daarbij niet uit of de beelden digitaal, of anders zijn of worden vastgelegd.

Privacy
Wij hanterende voorwaarden  conform de wet AVG, zie hierbij onze voorwaarden

Disclaimer
The contents of this website is for general information purpose only. We make no warranty to the accuracy and completeness of this information and do not assume any commitment hereby. Legally binding obligations can only arise for or be entered into on behalf of the webmaster by means of a written instrument, signed by the webmaster and his attorney. We exclude any liability whatsoever for any direct or consequential loss arising from the use, or reliance on this website, its contents or its links.