Onze vrijblijvende offerte is ook echt vrijblijvend. In elke offerte geven wij u een exacte prijs wat het werk gaat kosten, incl btw . Zo zijn er geen verrassingen achteraf. De offerte kan op uw verzoek aangepast worden, bijvoorbeeld omdat u toch andere stenen wilt, of toch liever wel tuinverlichting. Wij gaan voor u aan het werk als u een opdrachtbevestiging tekent. Pas dan zijn de afspraken definitief.

 

Het is voor ons ook mogelijk om op regiebasis voor u te werken. In dat geval betaalt u het aantal uren en materiaal/materieel dat gebruikt is. U heeft zelf de regie over de werkzaamheden en krijgt daarom geen vaste prijs vooraf. U bepaalt namelijk zelf wat er moet gebeuren! Soms gebeurt het dat tijdens de uitvoer er door de opdrachtgever om meerwerk gevraagd wordt. Vanzelfsprekend hangt het af van onze plannen (capaciteit) en u betaalt een meerprijs. De offerte is duidelijk wat betreft de werkzaamheden, bijkomende werkzaamheden moet u extra betalen. Voor meerwerk wordt ook een ondertekende opdracht gevraagd.

 

Wij werken altijd volgens de algemene consumentenvoorwaarden, die op uw verzoek kunnen worden toegezonden. Maar u kunt hem ook hier inzien of downloaden.

Tuinverzorging De Molen HaastrechtIn Nederland kampen we de laatste tijd met veel extremen.

 

Heel nat of heel droog weer is geen uitzondering meer.

 

Voor de tuinbezitter kan dit tot grote problemen lijden. Er zijn echter goede oplossingen om water af of aan te voeren.

Tuinverzorging De Molen Haastrecht

 

Bijvoorbeeld de pop-up sproeiers zoals hier te zien, die u veel werk kunt besparen.

 

 

Wij hebben veel ervaring in het aanleggen van drainagesystemen of beregeningsinstalaties. Wij komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden ter plaatse te bekijken. Informeert u gerust!

In een tuin of rondom het huis kunnen reeds aangebrachte materialen stuk gaan door slijtage, natuursinvloeden of andere oorzaken. U hoeft niet meteen uw hele tuin te laten veranderen, het is mogelijk om bepaalde onderdelen te laten herstellen.

 

Tuinverzorging De Molen Haastrecht

U kunt hierbij onder meer denken aan een verzakte bestrating, tuinverlichting die niet meer goed functioneert of het herstel van poortdeuren. Wat veel gebeurd in deze regio is het afbreken of scheuren van hemelwaterafvoer ofwel de regenpijp. Hierdoor kan het na een flinke regenbui zo zijn dat de bestrating is verzakt of soms zelfs een heel gat is geslagen.Tuinverzorging De Molen Haastrecht

 

Heel vervelend voor u.

 

 

 

 

 

 Het is dan wel prettig als u iemand kan benaderen die het geheel weer hersteld. Het zijn allemaal werkzaamheden die wij graag voor u uitvoeren. Wij komen uw wensen bij u opnemen en u ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte.

Tuinverzorging De Molen HaastrechtBij het maken van vlonders en terrassen gebruiken we regelmatig kunststof planken.

 

Dit product heeft o.a. als voordeel dat het onderhoudsvrij is, als hout te verwerken,milieuvriendelijk, zeer lange levensduur en bestaat uit 100% recyclebaar materiaal.

 

Wij staan volledig achter dit product.

 

Deze producten nemen wij af bij Kurepro, waar wij een referentiepunt zijn.Op de site www.kurepro.nl vind u veel mogelijkheden en technische informatie onder het kopje downloads.Tuinverzorging De Molen Haastrecht

 

Op ons eigen terrein hebben we diverse voorbeelden en kleuren om u te laten zien.