De laatste tijd is er meer vraag naar tuinbegeleiding.actueel01 De klant heeft in dit geval de wens om wel een ontwerp te laten maken door ons, maar de uitvoer zelf te gaan doen. Het is hierbij mogelijk om begeleid te worden door een ervaren hovenier. U betaald de tijd die wij voor u werken, op regiebasis.

 

Een aantal mogelijkheden zijn dan:

  • Wij bestellen de materialen, die u dan zelf verwerkt. Wij werken veel samen met TE-BI waar u ideeen kunt opdoen voor materialen.actueel01
  • De hovenier komt een aantal keer ( op verzoek) langs om aanwijzingen te geven.
  • Er worden door ons alleen specifieke werkzaamheden gedaan, u doet zelf de rest.
  • U wordt begeleid tijdens het gehele traject.
  • U wordt geleerd om bijvoorbeeld bepaalde bomen te snoeien, zodat u dat in de toekomst zelf kunt.

 

 

Tuinbegeleiding is weggelegd voor een ieder die zelf erg handig is, veel tijd heeft en op de kosten wil besparen, zonder dat dit het eindresultaat tekort doet.

Tuinverzorging De Molen HaastrechtHet ontwerpen van de tuin is in handen van Leon. Tijdens een persoonlijke afspraak worden uw wensen opgenomen en vertaald in een handgemaakt schetsontwerp met een bijbehorende vrijblijvende offerte. Hier kunnen dan in de nabespreking nog wijzigingen in gemaakt worden.De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de tuingrootte en de tijd die hier is gaan inzitten.Als wij de tuin ook gaan uitvoeren is het ontwerp bij de prijs inbegrepen.

Tuinverzorging De Molen Haastrecht

 

 

 

 

 

 

Als het ontwerp en de offerte worden goedgekeurd volgt een opdrachtbevestiging waarin de afspraken staan zodat er van beide kanten duidelijkheid is over de prijs en de werkzaamheden.

collega

Voor het aankomende drukke tuinseizoen kunnen wij gebruiken:

 

Een leerling-hovenier:

Dit kan een leerling zijn in het BOL of BBL, die graag het vak Hovenier wil leren en hier een opleiding voor doet of gaat doen.

 

 

Een (assistent)hovenier of medewerker hoveniersbedrijf:

Wij zoeken een hovenier die zowel in teamverband (aanleg) als zelfstandig (onderhoud) kan werken.

 

 

 

Ons bedrijfsterrein bevind zich op de hoek van de West Vlisterdijk en de Bilwijkerweg in Haastrecht.

 

Vanaf Haastrecht volgt u de bordjes Zwembad De Loete. Vervolg deze weg ca 200 m, tot net voorbij de molen, die inmiddels zijn wieken heeft gekregen, in de richting van Vlist/Schoonhoven.

 

Vanaf Stolwijk rijdt u over de Bilwijkerweg richting Haastrecht. Net voorbij de driesprong met de molen gaat u rechts richting Vlist/Schoonhoven. Meteen rechts ligt de inrit van ons terrein.

 

Vanaf Schoonhoven rijdt u door het dorpje Vlist richting Haastrecht. Honderd meter vóór de afslag naar Stolwijk, aan de rechterkant de molen gaat u links ons terrein op.

 

Voor routeplanners of navigatie systemen kunt u als adres invullen: West Vlisterdijk 1 Haastrecht.

molen met wiekenluchtfoto01