www.historie-hovenier.nl

Op deze site staat heel veel leuke informatie over het ontstaan van het mooiste vak, de hovenier.

 

www.hoogendoornhout.nl

Onze leverancier voor uiteenlopende producten. Een sterk punt is het FSC-gecertiviceerd hout wat uitstekend past in ons milieubewuste beleid. Zie voor meer informatie ook: www.hoogendoornhout.nl/assortiment-tuinhout-producten.html

 

De startpagina voor ondernemers in de groene sector

www.hovenierszaken.nl

 

Arthur Verwoerd Reeuwijk is een onderneming die op 1 september 1997 van start is gegaan. Onder de naam Arthur Verwoerd Onderhoud. Met alleen een bus vol gereedschap en onderdelen werden de reparaties gedaan bij de klanten. Nu is Arthur Verwoerd uitgebreid tot een vakkundige vakwinkel met onderhoud service. Het assortiment is nu zo groot en gevarieerd dat niet alleen bedrijven, maar ook steeds meer particulieren de weg naar onze winkel hebben gevonden.

http://www.verwoerdreeuwijk.nl/

 

www.kleinmakelaardij.nl

Denk bij de verkoop van een huis aan een goed onderhouden tuin! Informeer naar de mogelijkheden.

 

www.gemvlist.nl

Voor regels omtrent o.a.schuurtjes en carpoorts.

 

www.VHG.org

Wij zijn aangesloten bij de VHG. Op deze site is ook informatie voor de klant.

 

www.te-bi.nl

Veel van onze bestratingsmaterialen komen bij de TE-BI vandaan. Wij kunnen u deze zaak aanraden om eens te gaan kijken wat er allemaal te koop is. Op deze site staan ook leuke foto's van diverse materialen.

 

www.terrasexpert.nl

Op deze site zie je de mogelijkheden op het gebied van kunststof materialen. Wij kunnen dit allemaal leveren en aanbrengen.

De lijst met veelgestelde vragen wordt steeds groter: zo willen wij u steeds meer ter hulp zijn.snoei

 

Heeft u een vraag die er niet bij staat?
Wij horen dit graag via de mail van u.

 

Vraag en antwoord

 

Moet ik de hele dag thuis zijn als de mensen van Tuinverzorging de Molen aan mijn tuin komen werken?
Nee, dat hoeft niet. Het is wel handig als we overal in de tuin bij kunnen en dat we over water en stroom kunnen beschikken. Het is natuurlijk erg prettig als er iemand thuis is die ons zo af en toe een kopje koffie of thee kan aanbieden en dat we ook eventueel even naar het toilet kunnen.

 

Ik heb in mijn tuin planten/struiken staan waar ik erg aan gehecht ben. Hoe wordt daar mee omgegaan?
De planten/struiken die u graag weer terug wilt zien in de nieuwe tuin kunt u van te voren aanwijzen. We zullen ze dan opkuilen of tijdelijk elders opslaan. Als de tuin plantklaar is, zullen ze op een juiste manier en in overleg weer geplant worden.

 

Een vrijblijvende offerte, wat houdt dat precies in?
Als u ons belt voor een vrijblijvende offerte komt Léon ter plaatse de tuin opmeten en de wensen inventariseren. Hieruit volgt dan een offerte. Dit is vrijblijvend totdat u de opdracht geeft tot de uitvoer en een door u ondertekende opdrachtbevestiging door ons is ontvangen.

 

Is er garantie op het aanslaan van planten en struiken?
Ja, als de planten of struiken door ons op vakkundige wijze zijn geplaatst, dan heeft u garantie op het aanslaan.

 

Ik heb iemand nodig voor andere werkzaamheden rondom het huis. Kunnen jullie dat ook?
Ja, we hebben zelf veel mogelijkheden voor diverse werkzaamheden. Maar we hebben ook een groot aantal mensen die regelmatig werkzaamheden voor ons uitvoeren. We kunnen die contacten leggen en u ontvangt dan van ons een offerte voor het geheel. Gaat u akkoord, dan dragen wij zorg voor het uitvoeren. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar.

Tuinverzorging De Molen HaastrechtAl jaren kunt u elke zaterdag van 11.00 tot 13.00u bij ons terecht voor gratis tuin-advies (met een kop koffie of thee).

 

Misschien heeft u nog vragen over een door ons aangelegde tuin, of heeft u een meer algemene vraag over bijvoorbeeld de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met tuinaanleg of ontwerp?

 

 Tuinverzorging De Molen Haastrecht

 

 

 Het is handig als u van te voren de maten van uw tuin opneemt en wat foto's meeneemt, dat praat makkelijker. Een zelfgemaakt moodboard geeft leuk weer waar uw voorkeur naar uit gaat. Hier een voorbeeld.

 Mocht u naar aanleiding van uw vragen en het gratis advies dat we u daarover geven, een uitgebreid plan of tuinontwerp willen hebben, dan krijgt u vanzelfsprekend een offerte.

 

 

Wij werken voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen.

Tuinverzorging De Molen Haastrecht

 

Tot ons dagelijks werk behoort:

  • Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud
  • Tuinrenovatie, snoeiwerk
  • Herstelwerkzaamheden aan o.a.bestrating en borders
  • Ophoging van tuinen
  • Plaatsen of repareren van erfafscheiding of beschoeiing
  • Vijveronderhoud
  • Kunststof vlonders

 

Als hovenier bieden wij u diverse werkzaamheden. Dat hoeft niet altijd een grote opdracht te zijn. Ook een stoepje ophogen, een schutting repareren of een tuinhuisje plaatsen. Wij staan garant voor een vakkundige uitvoer.

 Tuinverzorging De Molen Haastrecht