Tuinverzorging De Molen HaastrechtRuim 26 jaar geleden is Léon van Leeuwen begonnen met het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Het ervaren en goed opgeleide team dat Léon inmiddels om zich heen verzameld heeft, is soms aangevuld met een leerling of een stagiair (we zijn een gecertificeerd Leerbedrijf).

 

We zijn gedreven en enthousiast met de uitvoering van ons vak bezig. We willen met een klein en hecht team een goed en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers opbouwen. En u stelt het waarschijnlijk wel op prijs om niet telkens andere hoveniers in uw tuin aan het werk te zien.

 

 

 

 

 

 John is begonnen in 1996 als BBL leerling heeft hij het vak vanaf het begin geleerd. Niets waar hij zijn hand niet voor op draait.Of het nu bestraten is of snoeien van een boom. Hij is van alle markten thuis. Inmiddels mag hij zich zelf begeleider van leerlingen noemen en kan hij zijn kennis weer overdragen.

 

 

Ook Yvo is begonnen als BBL leerling, in 2008. Vaak met John op stap in de aanleg. Maar net zo makkelijk zelfstandig aan het werk in het onderhoud.

Deze tuin heeft een totaal nieuwe uitstraling gekregen door het maken van een overkapping-tuinhuisje.

 

 

 

 

 

 

 

Start met tuin te Reeuwijk

 

nieuw

nieuw

 

nieuw

nieuw

nieuw

nieuw