Deze tuin heeft een metamorfose ondergaan. De klant wilde meer privacy in de tuin. De tuin is ook groter geworden door de vlonder. Ook optisch is hij groter door de lijnen die zijn aangebracht.

Kortom een tuin om weer in te genieten! Op de foto's ziet u voor en na de werkzaamheden. Kijk ook eens op  Tuinbeleving

 

bouwbouw

 

 

 

 

bouwbouwbouw

bouw

bouwbouw

bouw

 

20 juni 14.00uur-16.00uur op ons  eigen terrein.

Het thema van de workshop is : "beleef de Tuin"

Onder begeleiding van Edy van de Dool zult u leren hoe u kleuren uit de tuin kunt ervaren en ze terug kunt laten komen op het doek.  Het gaat vooral om ontspanning en plezier beleven aan de kleuren die de tuin ons brengt. Op eenvoudige wijze zult u verstelt staan wat u op het doek kunt krijgen. Door een losse, snelle manier is iedereen in staat te schilderen. We gaan werken in een kleine groep, dus vol is vol. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten bedragen 10 euro, dat is incluis materialen en consumpties. Aan het einde van de middag kunt u uw kunstwerk meenemen.

 

Aanmelden kan tot maandag 15  juni.

bouw

bouw

bouw

bouw

Het is allemaal veel makkelijker dan u denkt, uw tuingeluk wordt voornamelijk bepaald door vier eenvoudige basisvoorwaarden. Als uw tuin voldoet aan deze voorwaarden, dan is de basis voor uw Tuingeluk gelegd. Met het lijnenspel, de gekozen producten en de uitstraling van uw accessoires kan het alleen nog maar mooier worden. De verhoudingen, het volume, de privacy en de energiebalans zijn geluksbepalend.

 

Tuinverzorging de Molen is coach van tuingeluk en helpt u met verkrijgen van het goede tuingevoel. Uiteraard gestoeld op de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk. Tuinbezitters die zich prettig voelen in zijn of haar eigen tuinomgeving zijn geduldiger, kunnen meer genieten van kleine dingen, hebben respect voor alles wat groeit en bloeit, zijn socialer, zijn gezonder en zijn vaak fitter. Kortom, hun leven is rijker en duurzamer. Wij vertellen u erg graag meer over. Maak een vrijblijvende afspraak.

 

"Hij die een tuin plant
plant geluk."
Chinese wijsheid

 

 

 

 

advertentie

 Sinds kort rijden we met een nieuwe tekst rond op onze auto's.   TuinONTzorging, het heeft al de nodige vragen opgeroepen.    Wat is dat? Voor wie is dat nodig?

De laatste tijd merken we het steeds vaker, jongere mensen met een drukke baan, oudere mensen die er graag op uit trekken of nog oudere mensen die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen en van hun tuintje genieten.

Het kan allemaal als de verzorging uit handen genomen wordt. en dan, hebben wij gemerkt, wordt tuinverzorging, tuin ONT zorging. Wij nemen het onderhoud uit handen zodat u kunt genieten.Jong en druk of ouder en minder fit, het maakt eigenlijk niet zo veel uit. De tuin is er om te genieten en als wij u de zorgen uit handen nemen, kunt u genieten waar de tuin voor bedoeld is.

 Er zijn diverse mogelijkheden. U kunt een offerte laten maken zodat er duidelijk wordt wat er moet gebeuren en wat de kosten hiervan zijn. U kunt dit eenmalig laten uitvoeren of met een zekere regelmaat. U kunt  ons ook op regiebasis laten komen en laten uitvoeren daar waar het nodig is. u ontvangt dan een factuur voor gemaakte arbeidskosten en materialen/materieel.

In een persoonlijk gesprek kunnen we bespreken wat er nodig is zodat u weet waar u aan toe bent. 

Dat is ONT zorgen.

 

 onderhoudonderhoud