Zoekt u  een overkapping die precies past bij uw tuin en die u niet kunt vinden in de standaard producten?

 

Wij denken met u mee om uw wens om te zetten in een houten constructie die speciaal bij u past. Of het nu een kast is om kussens in op te ruimen, een overkapping zodat u lekker droog kan zitten of een speciaal formaat tafel. Alles is mogelijk. Wij hebben ruime ervaring in houtbewerking en maken een degelijke en veilige constructie van goed hout waar u jaren plezier van heeft. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden van ons vakmanschap.

 

 

 

In deze tuin hebben we een trap op maat gemaakt om het hoogte verschil op te vangen. Er is een houten constructie gemaakt, de trapdelen zijn gemaakt van kunststofdelen. Dit heeft als voordeel dat het niet werkt en niet glad wordt.

 

 

actueel01actueel01actueel01

 

 

 

actueel01actueel01

 

 o.a. tuinhuisjes, vlonders, meubels, opbergsystemen, plantenbakken, trappen enz...

 

Als tuinverzorging de Molen zijn wij natuurlijk erg trots op onze resultaten. Maar die resultaten zouden er niet zijn zonder onze hardwerkende en vakbekwame hoveniers. het lijkt ons leuk als u een kijkje krijgt in het wel en wee van onze mensen. We hebben ze daarom gevraagd om van een paar werkzaamheden verslag uit te brengen door wat foto's aan te leveren. Om de beurt doen ze hun verslag.

 

John: tuinrenovatie:  vervangen gras en beplanting

Sacha: weekje meekijken met Sacha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuinwensen veranderen met de tijd. Kinderen klein of kinderen groot is bijvoorbeeld al een heel verschil met hoe je de tuin wilt.

In deze tuin is er nu plaats voor grotere kinderen die willen zitten of ouders die 's avonds van de tuin kunnen genieten.

 

 wkb