Tuinverzorging de Molen

Bilwijkerweg 18

2851 ER Haastrecht

0182 502 692

Indien u foto's o.i.d. wilt sturen kunt u ook rechtstreeks mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail
Telefoonnummer
Bericht
Hoeveel is 1+3?

 

Eenvoudig in balans met bachbloesems

 Ik ben Jacqueline van Leeuwen en getrouwd met Léon. Achter de schermen werk ik mee in ons hoveniersbedrijf . Sinds een jaar ben ik me gaan specialiseren in Bachbloesems en heb hier inmiddels 2 certificaten voor behaald.  

Ik heb ervaren dat Bachbloesems effectief zijn om weer in balans te komen, bij mezelf en bij anderen mensen/kinderen. Ook (huis)dieren kunnen er veel baat bij hebben, mits juist toegepast.

 bach1bach1bach1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op kleine schaal geef ik voorlichting en in een persoonlijk gesprek kan u ik samen met u een behandelflesje maken.U kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0182-502692 voor meer informatie.

 

Hieronder uitleg over de bachbloesems van de orginele site.

Bach is te koop bij o.a. Drogisterij J.Flach Drogist te Haastrecht

 

"Uzelf zijn" betekent ontspannen zijn, tevreden en op een natuurlijke manier. Wanneer we goed in ons vel zitten, zijn we op ons best. We kunnen alles aan wat we in ons leven tegenkomen. Maar soms...... ja, soms zijn we niet helemaal onszelf. We voelen ons uit balans, alsof iets niet in orde is. En soms hebben we een beetje hulp nodig om weer op het juiste spoor te komen.

In de jaren ‘30 vond de gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog Dr. Edward Bach een manier om ons te helpen – een complete lijn van 38 bloesems die ons kunnen helpen de positieve kanten van onszelf te laten zien. De Original Bach Flowers kunnen ons helpen om emotioneel gezond te blijven leven. Wat we ook tegenkomen – angstig zijn, moedeloos gevoel, onzeker gevoel – de Bach bloesems helpen je deze emoties te overwinnen. 

De Original Bach Flowers kunt u gebruiken om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen. U kunt ze gebruiken wanneer u uit balans bent of zich niet lekker voelt, want in het algemeen wordt ervaren dat het voor het fysiek welzijn ook van belang is om emotioneel in balans te zijn. U kunt ze gebruiken om verder te gaan in uw leven en om uw verborgen krachten en mogelijkheden te vinden. Kortom, u kunt ze gebruiken om ‘uzelf te zijn'.

 

 

Boekje ter voorbereiding en meer informatie: download hier

meer informatie over bach:

http://helingdoorbachbloesems.nl/

http://plantaardigheden.nl/bloesemremedies/achtergronden.htm

http://www.bachrescue.nl/

 

 

Tuinverzorging De Molen Haastrecht

Op ons terrein wordt geschikt hout  handzaam klein gezaagd en bewaard om te kunnen drogen. Gedeeltelijk voor eigen gebruik, maar het wordt ook verkocht. Op deze manier kunnen we het hergebruiken in plaats van als afval weg te brengen. Beter voor het milieu.

Uitsluitend op zaterdag op te halen tussen 11.00uur en 13.00uur of op afspraak.U kunt bellen voor exacte prijzen of een afspraak om het zelf op te halen met 0653-369661

 

 

Tuinverzorging De Molen Haastrecht

 

 

 

 

 

Herfst is de tijd om nieuwe plannen te maken. Met de zomer nog vers in het geheugen weet je precies waar je volgend jaar bloeiers zou willen of dat fijne terras. Maak nu vast een vrijblijvende afspraak en laat u inspireren.

 

logo De tuin hoeft in het najaar en de winter helemaal niet saai te zijn! Er zijn veel groenblijvende heesters en ook veel struiken die heel lang hun blad in verkleurde vorm behouden. En dan zijn er natuurlijk nog de herfs.t- en winterbloeiers. Ook een border met dahlia’s en grassen blijft nog lang mooi. Het kan altijd kleurrijker en inspirerender.

 

 herfst1herfst2herfst3herfst1